Zo gaat het er uitzien

 

4 juni 2003

5 juni 2003

Vandaag weer niets gebeurd aan ons huis. Zo komt het niet af mensen! In de achtergrond van deze foto kun je zien waar de bouwer op dit moment druk mee is. Er staan ineens 4 casco's. 2 van het type "Lotus" (links en rechts). 2 van het type "Mimosa" (in het midden).

Hier iets dichterbij gehaald. Het linker huis (Lotus), is een vrijstaande woning. Rechts van de Lotus staat een "2 onder 1 kap" woning van het type "Mimosa 1". Het bouwen van zo'n casco kost slechts enige dagen omdat alle panelen volledig voorgemonteerd worden aangeleverd. De panelen zijn al voorzien van kozijnen en ramen. De panelen zijn voorzien van metalen platen die ter plekke aan elkaar worden gelast. Later worden alle ruimten opgevuld met cement.
Dit blok huizen is van het zelfde type als onze woning. Op deze foto is rechtsonder nog net een puntje van onze fundering te zien. De planning is dat deze huizen in Januari 2004 worden opgeleverd. Onze woning ongeveer in april 2004. Momenteel verloopt de bouw zo voorspoedig dat er gespeculeerd wordt dat dat nog vervroegd zal worden.
Hier nog wat plaatjes van de bouwplaats.