Zo gaat het er uitzien

Ga naar het bouwoverzicht Ga naar de Home-page

25 februari 2004

25 februari 2004.

Woensdag 25 februari. Het is voorjaarsvakantie en we mogen het huis van binnen bezichtigen. Het enige dat aan de buitenkant veranderd is, is het hekje op het balkon. Echter op de rest van de foto's is te zien dat er hard gewerkt is afgelopen tijd.

 

De benedenverdieping. De muur tussen de woonkamer en de hal is geplaatst.

De grote slaapkamer op de eerste verdieping. De kamer valt kwa afmetingen een beetje tegen. Wellicht gaan we toch in de andere kamer slapen. Deze kamer wordt dan speel en hobby-kamer.

De badkamer. De vloer is nog niet gestort, maar dat zal niet zo lang op zich laten wachten. Aan de overkant van de straat zijn ze al aan het tegelen, dus ook bij ons komt de tegelzetter al snel.

De zolder. De wasmachine-opstelplaats is klaar. Wel op een onmogelijke plaats. het muurtje staat midden in de toekomstige gang en moet dus verplaatst worden.

 

Links de energie-besparende boiler. Deze staat nog niet op zijn plaats, maar wel al in de goede hoek. We overwegen om de boiler later te verwijderen. Hij neemt heel veel ruimte in beslag en schijnt vrij veel geluid te produceren. Op de muur achter de boiler zal de verwarmingsketel worden opgehangen.